G. Dubica
Typography

Osječak i Gornja Dubica su na najbolji mogući način dočekali kandidate sa liste HDZ BiH kao i kandidata za načelnika općine Odžak gospodina Jakova Ivankovića. Naime i u jednom i u drugom selu okupio se zavidan broj građana koji su došli čuti i vidjeti što to HDZ BiH ima za ponuditi na narednim izborima.

Jučerašnja stranačka aktivnost, između ostalog je obilježena i ponovnom pojavom za govornicom dvojice stranačkih utemeljitelja. Stanovnike Osječka je na mobilnost pozvao Mijo Matanović, član predsjedništva HDZ BiH iz reda utemeljitelja, a u Gornjoj Dubici smo ponovo vidjeli u ekipi HDZ drugog utemeljitelja Juru Zečevića. Govoreći o potrebi jedinstva u stranci Zečević je naglasio kako je nužno staviti glavu do glave, jer samo zajedničkim nastupom i predanjem ideji možemo ostvariti zacrtani cilj, a to je ponovo dobiti svoga načelnika.

Kandidat za općinskog načelnika Jakov Ivanković je ponovio da HDZ BiH Gornju Dubicu doživljava ozbiljnom sredinom koja zaslužuje bolji tretman. HDZ je to pokazao i kroz nastojanje županijske vlasti, kojom upravlja HDZ BiH, da sa svoje strane pokrene određene pozitivne promjene. Na žalost, zbog činjenice da u mjesnoj zajednici imamo nesklone ljude, do realizacije mnogih projekata nije došlo. Vjerujem kako će nova općinska vlast biti puno bliža svima, pa tako i građanima Gornje Dubice, zaključio je između ostalog kandidat za načelnika Jakov Ivanković.

Kandidati HDZ BiH za općinsko vijeće iz ove dvije mjesne zajednice su Ivana Lujić, Pejo Jazvić i Ana Andrijanić.