odzak policijaODŽAK-Odžačkoj policiji je u nedjelju poslije ponoći nepoznati muškarac prijavio dopiranje preglasne glazbe iz kafića „AS“ u Odžaku koji se nalazi u 14. ulici. Odžačka policija je izašla na uviđaj i novčano kaznila 42-godišnjeg M.F. iz Posavske Mahale zbog narušavanja javnog reda i mira.

nuicaSvima nam je poznat ratni  svibanj 1945. godine, kada su i oni što su se povukli bili ubijeni, a i oni koji nisu jer su ostali u svojim domovima. Ubijeni su samo zato što su bili Hrvati i vjernici katolici koji su na sebi činili znak križa i sebe tako povjeravali pobjedi Kristovoj koja se i u njima Isusovim uskrsnućem ostvaruje.

prekinura sjednica odzakODŽAK-Priopćenje za javnost, Predsjedavajućeg i Zamjenika predsjedavajućeg o prekidu VII radne sjednice OV Odžak koja se na samom njenom početku prekinula u srijedu 25. rujna 2013. godine.  Sjednici je nazočilo 22 vijećnika od ukupno 25 vijećnika.

oluja95Već petu godinu, zadnjeg vikenda u kolovozu, na poziv organizatora NK Dubrava Zagreb  i suorganizatora  udruge branitelja „Zavjet“, naši mali 10- godišnjaci dolaze sa svojim trenerom, već poznatim kao čupavi Mladen, na tradicionalni međunarodni nogometni turnir  „Oluja 95“.

 

sastanak koridor vc

ODŽAK, 01. listopada 2013. godine Radovi na Koridoru Vc od prijelaza preko rijeke Save u Svilaju do Odžaka su počeli. Izvođač je uveden u posjed i na taj način i službeno su započele njegove aktivnosti na provedbi plana realizacije projekta izgradnje 11 km ceste od Svilaja do Odžaka, kao i suvremenog graničnog prijelaza.

patron odzakJedini patron u Vrhbosanskoj nadbiskupiji Glavosjek Ivana Krstitelja  proslavljen je u župi Odžak 29.kolvoza 2013. godine sv. misom u 11sati, kojoj je predsjedao Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić u koncelebraciji sa 31. svećenikom. Bilo je nazočno oko 1000 vjernika.

poslovnisusret-koloKao dio programa obilježavanja Posavskog kola 12.08.2013. godine održan je Poslovni susret općine Odžak i dijaspore kojemu su pored predstavnika institucija gđe Radinke Dujak, načelnice Službe za gospodarstvo i LER, koja je vodila susret, gosp. Hajrudina Hadžidedića, načelnika općine Odžak, gosp. Pere Radića, predsjedatelja OV-a i gosp. Marijana Oršolića, ministra gospodarstva i prostornog uređenja Županije Posavske, nazočilo je još 28 sudionika.

More Articles ...