04
Thu, Jun
19 New Articles

Kako saznajemo iz Ministarstva komunikacija i prometa BiH most na rijeci Savi kod Svilaja je u završnoj fazi. U narednim danima Velikog tjedna predstoji ispitivanje mosta: probno opterećenje te izrada horizontalne signalizacije kao i tehnički pregled što je potrebno za dobivanje uporabne dozvole kako bi spojio dvije države, Bosnu i Hercegovinu i Republiku Hrvatsku.

HDZ BiH nastavlja predizbornu kampanju za opće izbore, predstavljajući svoj program i kandidate na listama za sve razine vlasti. Na predizbornom skupu u Donjem Svilaju predsjednik temeljnog ogranka Marko Matanović, kao domaćin skupa pozdravljajući sve okupljene naglasio je značajan doprinos koji je Svilaj dao u ratnom i poslijeratnom razdoblju u društveno-političkom životu općine, te pozvao sve okupljene da ponovno svoj glas daju HDZ-u BiH. 

Župljani župe Imena Marijina u Svilaju u Bosanskoj Posavini proslavili su 12. rujna blagdan svoje nebeske zaštitnice – Ime Marijino. Misno slavlje predvodio je fra Zlatko Matanović, koji je toga dana slavio i svojih 55 godina misništva, svoj 82. rođendan te svoj imendan jer mu je krsno ime Marijan.

More Articles ...