Odžak
Typography

Temeljni ogranak HDZ BiH je na svom motivacijskom sastanku razmotrio aktualni trenutak i političku situaciju u samom Odžaku. Tijekom rasprave se čulo kako je nužno potrebno u okviru predizbornih aktivnosti učiniti sve da članovi i simpatizeri HDZ BiH na izlazak na izbore potaknu sve one koji su i do sada davali svoj glas ovoj političkoj opciji.

HDZ je za izbornu listu za općinsko vijeće iz Odžaka predložio Mariju Mikulić, Antu Jurišića, Ivana Tolića i iz reda razvojačenih branitelja Antu Barukčića Akiju. Izborom Barukčića želi se jasno pokazati kako će HDZ BiH u budućoj općinskoj vlasti nastojati da se glas branitelja i obitelji poginulih glasnije čuje.

Kandidat za načelnika iz reda HDZ BiH Jakov Ivanković je u svom izlaganju kazao kako ne stoji tvrdnja da je samo jedna bošnjačka koalicija istakla svoga kandidata za načelnika općine Odžak. Svi znamo da je Komšićeva Demokratska fronta zapravo politička partija koja okuplja bošnjačko biračko tijelo. E upravo je ta politička opcija za svog kandidata izabrala osobu iz reda hrvatskog naroda da bude kandidat na narednim izborima. Ja sam siguran, a vjerujem i svi vi, kako kako je ovo klasično kukavičije jaje koje nam se hoće podmetnuti. Vjerujem da će članovi HDZ-a znati među naše glasače prenijeti ovu priču kazao je između ostalog Ivanković.