Odžak
Typography

HDZ BiH je radnim doručkom s predsjednikom Dr Draganom Čovićem započeo današnju predizbornu aktivnost. U našoj političkoj praksi je neuobičajeno da se politički promidžbeni skupovi održavaju u ranim jutarnjim satima.

Odžačka organizacija HDZ BiH je ipak upriličila radni doručak s predsjednikom na koji su se odazvali gospodarstvenici, predstavnici crkve, javni radnici, stranački i državni dužnosnice, članovi i simpatizeri stranke.


Radni doručak je započeo pozdravom domaćina: predsjednika općinske organizacije Ilije Ilića, nositelja liste za općinsko vijeće Ante Jurišića i kandidata za općinskog načelnika Jakova Ivankovića. Njihovi pozdravi i obraćanja mogu se svesti na konstataciju kako HDZ BiH vjeruje u izbornu pobjedu i kako se čini sve, kako bi na čelo općine Odžak došao kandidat iz reda HDZ BiH Jakov Ivanković.


Riječi potpore kandidatu HDZ BiH Jakovu Ivankoviću uputio je veči broj nazočnih. Posebno su se svojim riječima dojmili Dr Anto Majić, podsjećajući sve okupljene, kako nas drugi cijene, a mi sami sebi ne pridajemo potrebitu važnost. Juro Zečević je kazao kako se vratio u HDZ kako bi konačno stavili glave na okup, jer samo tako možemo do zacrtanih ciljeva, a obraćanje velečasnog Jakova Filipovića se može svesti na njegovu zadnju rečenicu : Mi smo Jakov Ivanković, izaberimo sebe!


Predsjednik HDZ BiH Dr Dragan Čović je u svom obraćanju konstatirao činjenicu da Odžačani ovim izborima imaju priliku zavezati onu puknutu kariku u lancu vlasti koja ovdje nedostaje, a to je općinska vlast, odnosno načelnik općine. HDZ BiH je na vlasti na svim razinama, samo na općinskoj nije. Izaberimo svog načelnika, povežimo taj lanac i siguran sam da će Odžak biti uspješniji nego do sada. Pozvao je, također, na predan i odgovoran rad s narodom, a rezultat će nakon toga sigurno biti dobar. Vrh HDZ BiH vam stoji na raspolaganju, kazao je između ostalog predsjednik HDZ BiH Dr Dragan Čović.

jurisic covic odzak ilic ivankovic