Trenutačno tri igrača ponikla u HOK Domaljevac imaju status reprezentativaca: Ivo Ivić i Davor Dominković nastupaju za reprezentaciju BiH, a Marko Matić je član reprezentacije Turske. Posebna mi je radost komunicirati sa sportašima i kreirati medijske priloge o njima. Ovaj put moje ushićenje je još veće jer se radi o sportašima iz Zavičaj koji su se razvili u vrhunske odbojkaše.

Staklenici u Domaljevcu su postali važna vijest za pučanstvo Općine Domaljevac-Šamac kako u Zavičaju tako i u Dijaspori na početku Gospodnje 2021. godine. Kako je izvijestila službena Općinska stranica , Studija korištenja geotermalne energije u Općini Domaljevac-Šamac našla se na popisu projekata  koje je  Fond za zaštitu okoliša Federacije BiH  odabrao kao  korisnike na temelju provedenog Javnog konkursa za dodjelu sredstava za realizaciju programa, projekata i sličnih aktivnosti iz područja zaštite okoliša za 2020. godinu.

Postoje trenuci u novinarstvu koji popravljaju dan ispunjen stresom. Postoje trenuci u novinarstvu koji su satisfakcija za sve neugodnosti i nekorektnosti koje novinar može doživjeti u svojem poslu. Postoje trenuci u novinarstvu koji šalju poruku da se vrijedi baviti tim poslom koji puno uzima ali i puno daje. Postoje trenuci u novinarstvu kad shvatiš da te taj posao oplemenio kroz poznanstva i komunikacije s ljudima različitih profila.

Misa polnoćka uoči Božića služena je u crkvi svete Ane u Domaljevcu na Badnju večer ali nekoliko sati ranije, to jest s početkom u 21 sat, zbog aktualnih epidemioloških mjera zaštite od koronavirusa. Misu je predvodio župnik fra Anto Pušeljić. Tijekom mise u Crkvi nazočni su, kako se može doznati od onih koji su bili na misi, zajedno molili i pjevali Božićne pjesme i za one sumještane, kako je to rekao župnik, koji nisu mogli biti na misi a željeli su biti.

Ovo je video sažetak golova s utakmice u kojoj je ženska rukometne reprezentacija Hrvatske pobijedila Njemačku rezultatom 23:20 i plasirala se u polufinale Europskog prvenstva u Danskoj. Uživajte u vrhunskoj prezentaciji rukometa. Pogledajte kojom brzinom kruži lopta od igračice do igračice i kako se one superiorno kreću po terenu - to je atomski rukomet .

More Articles ...